maandag, oktober 24, 2005

Cabaret

Gisteren met Florijan naar een cabaretvoorstelling in het Kruithuis geweest. Was ik eerlijk gezegd nooit eerder in geweest. Ook niet in de Stadsschouwburg trouwens, waar het aanvast zit, maar da's een ander verhaal. We gingen naar de winnaars van het Groninger Studenten Cabaret Festival van vorig jaar.

De Delftenaren Ewout Ongering en Thomas Buys, die zodra ze het theater binnengaan Ozzy en Tom heten, wonnen afgelopen editie van het GSCF de juryprijs. Het programma werd geprezen om de muzikaliteit, het gemak en de charme waarmee alles op het podium werd neergezet. We zijn benieuwd wat er in een jaar gebeurd is.
De publieksfavorieten vorig jaar waren Ewout en Etienne met ‘Onze vader’, volgens de jury "soepel gecomponeerd met een kop en een staart en heldere overgangen". Het Dagblad van het Noorden was iets korter en krachtiger: "Lekker gelikt".
Erg leuk, vooral de laatste met een snelle en humoristische voostelling. Daarna nog even in het Newscafe, de Skihut en het Feest gehangen.

1 Comments:

At 30 oktober, 2005 19:56, Anonymous Anoniem said...

wordt je daar inmiddels niet een beetje te oud voor; de skihut en het feest?volgens mij is er naast een minimum ook een maximum leeftijd :)

 

Een reactie posten

<< Home

My personal world map

Visited Countries
Visited Countries Map from TravelBlog