dinsdag, april 05, 2005

Daring

Een passend verslag werd door een goede vriend (uit Heren 2) gegeven over een wedstrijd van het 1e van Daring en een aantal andere wedstrijden. Hieronder een impressie.

"Wat een schitterende dag. Wel verloren met 6-4 maar het mooie weer en de goede scheidsrechters maakten een hoop goed. Er was zelfs een tweetal toeschouwers, hetgeen zeer gewaardeerd werd. Bedankt Leander en Jeroen! Helaas hebben jullie het slechte deel van de wedstrijd mogen zien: de 'Scorende Machine' werd pas in de Tweede Helft in werking gezet. Ook het gebruikelijke knokpartijtje werd voor de Tweede Helft pas opgespaard.

De foto's van de wedstrijd zullen binnenkort internet-geschikt gemaakt worden en op een passende website geplaatst worden. Mede op aandringen van Wendy zal de foto van Frans' (geschoren) balzak niet worden gepubliceerd. Jaap, kun je nog een keer uitleggen wat 'schoren' zijn?

Na de wedstrijd van de sletjes van GCHC die roemloos tenonder gingen onder het geweld van vooral Jaap's en Joran's keurende blikken konden we een blik werpen op het eerste van Daring tegen het eerste van GCHC. Onder het genot van een lekker pintje Heineken (tm) uit een bijpassend plastic bekertje werd Mulder van achteren gemasseerd. Dit niet zonder slag of stoot: Sofie heette opeens BOB.

Frans Kielman had een mooie plek in de hoek van de dugout weten te bemachtigen en maakte dankbaar gebruik van de functie van waterdrager. Jasper Teuben verdedigde een aantal malen met succes het doel van Daring maar vergat hierbij zijn befaamde 'Teubens Only' broek aan te trekken. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat er een tegengoal moest komen. Hoe de wedstrijd verder is afgelopen is ons nog niet bekend daar er tegen vieren toch maar eens besloten is om naar huis te gaan om een paar uur 'op bedde' te gaan liggen." (c) FvL

1 Comments:

At 05 april, 2005 02:28, Anonymous Anoniem said...

Oei het wemelt van de spelfouten zie ik ineens :S

De alcohol zat er ook nog goed in geloof ik :D

 

Een reactie posten

<< Home

My personal world map

Visited Countries
Visited Countries Map from TravelBlog