dinsdag, maart 08, 2005

Niet door bij de BCG...

"Bij het beoordelen van de inschrijvingen hebben wij naar 3 elementen gekeken; motivatie voor deelname, analytische vaardigheden (waarbij we kijken naar bv eindexamenvakken/cijfers, studiekeuze/resultaten en stages) en interpersoonlijke vaardigheden (waarbij we op zoek gaan naar ondernemende studenten met bijvoorbeeld interessante bestuurlijke ervaring, bijzondere passies, met internationale ervaring en andere ervaringen waardoor ze zich echt onderscheiden. We beseffen ons dat we daarbij de lat hoog leggen omdat we op zoek zijn naar mensen die een combinatie hebben van deze elementen.

Hoewel we erg onder de indruk waren van hetgeen je tot nu toe bereikt hebt, waren er andere inschrijvingen die op gebied van analytische vaardigheden meer in het oog sprongen. Helaas is het voor ons zoals gezegd niet mogelijk iedereen voor de selecterende gesprekken uit te nodigen en hebben wij dus op basis van deze gegevens keuzes moeten maken. "

Het zal aan mijn cijfers hebben gelegen, waarvan ik moet toegeven dat die niet al te hoog zijn. De luie student krijgt hier op z'n flikker... :'(

2 Comments:

At 09 maart, 2005 12:40, Anonymous Anoniem said...

Hey,

Wat is de BCG voor iets?

Arnoud

 
At 09 maart, 2005 13:40, Blogger Eisenreich said...

The Boston Consultancy Group: http://www.bcg.nl/rome/

 

Een reactie posten

<< Home

My personal world map

Visited Countries
Visited Countries Map from TravelBlog