zondag, oktober 30, 2005

Grote Ontwikkelingsquiz

Er stond in de IS (magazine van BZ) een quiz en die heb ik maar eens gemaakt en opgestuurd. Niet gedacht dat ik hier doorheen zou komen, want ik heb belachelijk weining verstand van OS zaken. Misschien dat de kennis vergaard tijdens mijn stage toch nog een beetje geholpen heeft. Ik doe natuurlijk mee voor de eer en niet voor de prijs! ;-)

----------------------------------------------------------------------------------------------
Beste meneer van Delden,

Gefeliciteerd, hierbij delen wij u mede dat u bent geselecteerd om deel te nemen aan de Grote Ontwikkelingsquiz, die LUX en het CIDIN op zondag 6 november in LUX te Nijmegen organiseren. Excuses voor het feit dat de uitslag zo lang op zich heeft laten wachten, maar wij nodigen u van harte uit om er op 6 november bij te zijn. Het belooft een mooie middag te worden.

De Quiz is opgesteld als een wedstrijd tussen deskundigen en leken en wordt gespeeld in een drietal ronden. In ronde I worden middels twaalf meerkeuze-vragen acht deelnemers geselecteerd (vier uit elke groep) die doorgaan naar de tweede ronde. Deze acht deelnemers worden in koppels van twee (één deskundige en één leek) opgedeeld.
Ronde II wordt gespeeld aan de hand van tien open vragen, waarbij de deelnemers hun antwoorden noteren op zgn. ‘whiteboards’. Het beste koppel van ronde II gaat door naar de laatste ronde.
In ronde III wordt de uiteindelijke winnaar bepaald aan de hand van tien vragen, waarbij degene die het snelst drukt, als eerste antwoord mag geven.
De uiteindelijke winnaar ontvangt een ontbijtpakket met producten van de Wereldwinkel.

My personal world map

Visited Countries
Visited Countries Map from TravelBlog