zondag, september 18, 2005

Auto's en Vrouwen

De titel dekt de inhoud zou je denken, maar niets is minder waar. Afgelopen vrijdag een klus gedaan in Loosdrecht bij de Koninklijke Watersport Vereniging. Niet een normaal ritje, maar een parking. Ook geen Valet Parking zoals bij het Groninger Museum, maar eigenlijk alleen het doorsturen van mensen naar de parkeerplaats en het aangeven waar te parkeren. Dit afgezien 4 incidentele auto's waar de bestuurder van vroeg, of we de auto toch weg wilden zetten (Saab 93, Alfa Romeo Spider, VW Touareg en een Beetle Cabrio). Het was een verjaardagsfeestje van iemand van KPMG, dus kennelijk had hij geld over, want behlave ons, de ruimte en catering was er ook nog een complete band. Ach ja: je wordt maar 1x 40. :-)

Met 4 man sterk uit Groningen vertrokken (16.15 uur) en 1 nog komende uit Utrecht, hebben we de klus makkelijk geklaard. Het stelde eigenlijk niet veel voor, maar lol hebben we wel gehad. We hadden zaklantaarns met rode kegels bovenop, waardoor het leek alsof we politieagenten waren. Ook hadden er een paar een reflecterend hesje aan over hun blauwe jas. Aan de weg dus een beetje met die dingen staan zwaaien en dan zag je de auto's op de rem gaan staan, fietsers vooroverbuigen om hun licht nog aan te doen en auto's een weggetje eerder induiken. We hoorden later ook, dat mensen dachten dat er een alcohol controle was. Humor.

Het is wel een dure buurt daar trouwens: veel Volvo's, Saabs, 2 Bentley Continentals, een Hummer H2, Mercedessen en Audi's en een enkele Aston Martin DB7 en Porsche Carrera S met net 500 km op de teller (die helaas de eigenaars zelf weg wilden zetten). We waren om 4.15 uur 's nachts weer thuis.
Het blijft wel een leuke aangelegenheid om met 4 (mannelijke) collega's zo'n klus te doen. Gespreksstof blijft dan ook beperkt tot het uitwisselen van verhalen van ritten die we gedaan hebben (waarheen, wie, wat voor auto, opmerkelijke dingen etc.), auto's en vrouwen. Het blijft toch een beetje een mannenwereldje.

My personal world map

Visited Countries
Visited Countries Map from TravelBlog