zondag, maart 20, 2005

Weer Gewonnen

Vandaag een wedstrijd tegen Emmen gespeeld. Uit altijd een moeilijke tegenstander op dat betonveld van ze. Nadat 2 auto's enorm om waren gereden via Veendam (terwijl wij meteen via Ter Apel reden), begon de pot in een mooi lentezonnetje, hoewel de frisse wind wel voor de nodige verkoeling (= verijzing) zorgde. De scheidsrechters waren zoals vanouds op dit niveau van een belabberde kwaliteit waar we vooral de eerste helft redelijk veel last van hadden. Alle hoge ballen mochten doorgaan ook al waren ze gevaarlijk. Normaal is eerder het omgekeerde het geval, maar goed. In de tweede helft kwam ik als verdediger voor de verandering eens langs hun achterlijn op het doel af en speelde ik de bal hoog (in de cirkel) op het doel tegen de keeper aan. Niemand in de buurt, zuivere doelpoging, maar afgefloten voor hoog spel. Echt.... Sommige mensen moet je gewoon die kaart afnemen. Toch gewonnen met 1-5!!! Consolideren die 3e plek!